Wat wij doen

Pidzh opent jouw deuren voor een toekomst met potentie.

Wat wij doen

Pidzh opent jouw deuren voor een toekomst met potentie.

Jouw onderneming verduurzamen

Een strategie klaar voor de toekomst.

Zijn de Sustainable Development Goals al in jouw strategie verweven? Wij kunnen jou helpen dit correct te implementeren voor duurzame resultaten. De SDG’s zijn belangrijke stappen die universeel meer en meer aandacht krijgen en doorslaggevend zijn om een groen en maatschappelijk verantwoorde toekomst veilig te stellen. Pidzh geeft jou de tools in handen om het verschil te maken via SDG Coaching.

Daarnaast heeft Pidzh een groot netwerk waardoor wij jou aan de juiste ondernemingen kunnen verbinden, zodat er daadwerkelijk impact gemaakt kan worden. Onze insteek is dat er voor elk probleem een oplossing is.

Is jouw onderneming al klaar voor een toekomst waarin wordt samengewerkt met de aarde en mens, oftewel een duurzame toekomst?

SDG Coaching

Iedereen kan gebruik maken van SDG Coaching, van ZZP’ers en MKB’ers tot grotere organisaties. Voor de verschillende ondernemingen zullen verschillende tools aangereikt worden, dit natuurlijk wel in een persoonlijke sfeer met focus op de menselijke verbinding.

SDG Meet Tools

Het is belangrijk om te zien waar je staat en waar je naartoe kan en wilt als ondernemer. Dit geldt ook voor de SDG doelen. Hoeveel SDG’s heb jij al geïmplementeerd in jouw onderneming? Weet je hoever je bent met duurzaamheid? Wij bieden SDG meettools en adviseren welke tool je kan gebruiken bij jouw ambities. Dit zorgt voor een verhoogd groen bewustzijn en zorgt voor een lange en duurzame termijnvisie.

SDG Workshop

Creëer bewustzijn binnen jouw onderneming.

De Sustainable Development Goals workshop is door Pidzh ontwikkeld om bewustzijn te creëren binnen jouw onderneming en om je zo op deze manier kennis te maken met de duurzame doelen voor de toekomst.

SDG Workshop

Op basis van de SDG’s gaan we samen met jou en jouw team een SDG-strategie ontwikkelen. In deze strategie gaan wij onderzoeken hoe jouw onderneming het beste kan inspelen op deze doelen, welke SDG bij jouw onderneming past en hoe we dit in de praktijk kunnen bewerkstelligen. Zo gaat ook jouw onderneming in de toekomst rekening houden met de effecten van activiteiten omtrent mens, milieu en bedrijfsvoering.

 • SDG-Strategie
 • 1 uur workshop
 • 1 uur groepsopdracht/teambuilding

Groene Marketing

Maak impact op jouw klanten.

Iedereen weet hoe belangrijk marketing is om jouw boodschap over te brengen. Jouw huidige en toekomstige klanten willen graag jouw verhaal horen. Pidzh helpt jou graag bij het formuleren hiervan.

Met bedrijfsfilm, interviews en Social Media, zetten wij jouw onderneming graag in de schijnwerpers. Ons doel is om meerwaarde te creëren voor jouw onderneming. Samen zorgen wij voor impact!

Bedrijfsfilms / Interview

Een interview en een inkijk in jouw keuken is een uitstekende manier om jouw onderneming  snel en doelgericht aan het grote publiek te presenteren.

 • 1 uur opname in jouw onderneming
 • 15min interview
 • Cameraman
 • Montage van de beelden
 • Muziek naar keuze
 • Afspeelbaar op computer, internet, smartphones en tablets

Social Marketing

Via Pidzh helpen wij jou graag meer aandacht te krijgen voor jouw duurzame boodschap. Dit doen wij middels een korte campagne die we uitbrengen op onze social media kanalen op Twitter, Instagram, Linkedin en Facebook.

 • Social Media campagne
 • 3 posts
 • 3 tags

Duurzaam Team Building

Menselijke verbinding zorgt voor een duurzamer aarde.

Dit resultaat ontstaat omdat samen uitdagingen aanpakken en bespreken ervoor zorgt dat je nieuwe perspectieven en inzichten krijgt. Samenwerking staat vanzelfsprekend centraal. Pidzh organiseert duurzaam team building events voor bedrijven en organisaties voor meer betrokkenheid en bijdrage aan de samenleving. De events zorgen voor een positief effect voor uw onderneming en medewerkers. Uw speelt dan een actieve rol in een maatschappelijk probleem. Maak een leuke dag vol groene mogelijkheden!

Events

 • Clean-ups in het bos, op het strand of in de stad
 • Een kijkje in de keuken van duurzame ondernemingen

Prijzen afgestemd op de behoefte van uw bedrijf/organisatie.

01-min

SDG Gastdocent

Een aanvulling op uw lesaanbod

Jongeren zijn de toekomst! Daarom is het prettig als de jongeren geïnspireerd raken en zich verdiepen in duurzaamheid. Goede voorlichting is hierbij onmisbaar. Pidzh heeft een interactieve en inspirerende Duurzaamheid les ontwikkeld met als hoofdthema de SDG’s. Uit ervaring blijkt dat na deze les een duurzaam zaadje is geplant in de visie van de leerlingen.

Een positieve werking op studenten

Laat uw leerlingen in aanraking komen met de ‘groene wereld’.

 • Voor het primair onderwijs
 • Voor het voortgezet onderwijs
 • Voor het MBO
 • Voor het HBO
 • Voor het Universiteit
werkplek-min

Ben jij klaar voor de toekomst?

Neem contact op

Wil jij impact maken met jouw onderneming? Wij maken duurzaamheid toegankelijk voor jou. Laten we samen naar oplossingen kijken voor de toekomst!