Wat wij doen

Pidzh opent jouw deuren voor een toekomst met potentie.

Wat wij doen

Pidzh opent jouw deuren voor een toekomst met potentie.

Verduurzamen van jouw bedrijf

Pidzh helpt bedrijven met verduurzamen van jullie strategie. Samen bouwen wij naar een strategie die duurzaam is, wat wil zeggen; klaar voor de toekomst.

Een van de manieren van ons is om de sustainable development goals te implementeren in de visie/missie van het bedrijf. Daarnaast heeft Pidzh een groot netwerk waardoor wij de juiste ondernemingen aan elkaar kunnen verbinden, zodat er daadwerkelijk impact gemaakt word. Wij geloven erin dat voor elk probleem een oplossing is.

Is jouw bedrijf al klaar voor een toekomst waarin wordt samengewerkt met de aarde en mens, oftewel een duurzame toekomst?

SDG Workshop

De Sustainable Development Goals workshop is door Pidzh ontwikkeld om bewustzijn te creëren binnen het bedrijf en om deze kennis te laten maken met de Sustainable Development Goals.

Op basis van de SDG’s gaan we samen met jou en je team een plan maken hoe jullie het beste kunnen inspelen op deze goals, welke goals bij jullie bedrijf passen en hoe we dit in de praktijk kunnen bewerkstelligen. Zodat jouw bedrijf in de toekomst rekening gaat houden met de effecten van activiteiten omtrent mens, milieu en bedrijfsvoering. En dus voorbereid is op een harmonieuze toekomst!

Duurzaamheid in zetten voor marketing

Het aantrekken van klanten en behouden van bestaande klanten wordt onmiskenbaar beïnvloedt door de duurzame kenmerken van de producten of diensten.

Het is dan ook belangrijk om deze kenmerken als ondernemer zijnde te communiceren naar de afnemers, zodat je meer waarde creëert aan de producten en diensten. Wij helpen met het naar buiten brengen van deze kenmerken doormiddel van storytelling, vlogs en door online platvormen in te zetten zoals LinkedIn en Instagram. Zodat wij samen bouwen aan een impact volle blauwdruk van jouw bedrijf.